صحفه خانگیسایت ایران                                                            به سایت ایران خوش آمدید

به سایت ایران خوش آمدید

:امروز

 

تعداد بازدیدکننده گان از 3/12/1382    نفر بوده است کنتور سایت ایران

  ودر حال حاظر تعداد کاربرانی که هم اکنون درحال بازدید هستند  نفر است

 

 
 

  تبلیغات

فقط بنر این سایت را در صحفه خود قرار دهید وبعد آدرس بنر را به ایمیل بفرستید

قرار دادن بنر تا اطلاع ثانوی مجانی می باشد < باتشکر

لینک سایت خود را مجانی به ثبت رسانید
 

 
 

اتاق گفتگو ( فلش)

اتاق گفتگو:(بااستفاده از فلش)ن  


نام کاربری :

رمز عبور
کاربر جدید

 
 

 



















 

 محمد رضا فروتن متولد  1347  تهران است.فروتن  متاهل و دارای مدرک لیسانس روانشناسی بالینی از دانشگاه آزاد است.

او بازیگری را از سال 73 و با فیلم هدف آغاز کرد آخرین بندر در همان سال وفاتح و ماه و خورشید در سال 74 و 75 کارهای بعدی او بود که در هیچکدام جزو بازیگران اصلی نبود.فروتن در سال 75 با بازی در قسمت تماشاخانه سریال سر نخ به عرصه تلویزیون پا گذاشت.

اما مهمترین حادثه دوران بازیگری او را باید بازی در فیلم مرسدس مسعود کیمیائی دانست.کیمیائی در مرسدس بار دیگر یک بازیگر بزرگ به سینمای ایران معرفی کرد این فیلم که در سال 76 اکران شد باعث شد فروتن مورد توجه قرار گیرد تا برای بازی در قرمز توسط فریدون جیرانی انتخاب شود.

قرمز جیرانی در سال 77 در سینماهای کشور غوغای فراوان به پا کرد و فروتن با این فیلم به اوج شهرت رسید و برنده جایزه بهترین بازیگر مرد از هفدهمین جشنواره فیلم فجر شد.

محمد رضا فروتن در این فیلم در کنار هدیه تهرانی ایفاگر نقش عاشقی  بود که از فرط عشق به جنون رسیده بود. او در این فیلم  در نقش عاشق آنقدر عالی بود که گزینه اول  کارگردانها  برای فیلمهای حسی شد.

 

 بازی در دو فیلم دو زن تهمینه میلانی و فریاد مسعود کیمیائی از دیگر آثار فروتن در سال 77 بود.

اما فروتن سال 78 را با بازی در سه فیلم سیاسی آغاز کرد.بازی در متولد ماه مهر در نقش بسیجی عاشق,بازی در اعتراض کیمیائی در نقش دانشجوی سیاسی و بازی در زیر پوست شهر رخشان بنی اعتماد  کارنامه فوق درخشان فروتن در این سال بود. 

 فروتن بازی در نمایش رمئو و زولیت در سال 79 به کارگردانی علی رفیعی را تجربه کرد تا  در صحنه تئاتر هم یک ستاره باشد.

او سپس بازی در فیلم تک نفره شب یلدا را تجربه کرد. بازی سحر آمیز فروتن در این فیلم  باعث شد این فیلم کم خرج تبدیل به شاهکار پوراحمد شود.فروتن برای بازی در این فیلم برنده دو جایزه از پنجمین جشن خانه سینما وپنجمین جشن مجله دنیای تصویر بعنوان بازیگر نقش اول مرد شد.

رقص با رویا در سال 80  و بر باد رفته و مجموعه تلویزیونی روزهای بیاد ماندنی کارهای فروتن در سال 81 بودند او همچنین در پر ستاره ترین فیلم سالهای اخیر ایران یعنی ملاقات با طوطی ایفای نقش کرد.

او در این فیلم در کنار مهتاب کرامتی, میترا حجار, ایرج نوذری, مرجان شیرمحمدی, ماهایا پطروسیان, شهاب حسینی ,ناديا گلچين, داوود رشیدی ,مهناز افشار ودیگر بازیگران مطرح این فیلم ایفای نقش کرد.ملاقات با طوطی به کارگردانی علیرضا داوود نژاد در سال 81 ساخته شد.

روز ولنتاین آخرین کار فروتن است که به کارگردانی همایون اسعدیان در سال جاری ساخته می شود.

محمد رضا فروتن به اعتراف همگان جزو بازیگران بی نظیر سینمای ایران است که بازی او در نقشهای حسی فوق العادست.شاید سینمای ایران کمترچنین ستاره ای را به خود دیده باشد.

فروتن در اعتراض وقتی از مبارزه سیاسی حرف می زند از یک رهبر و سیاستمدار هیچ کم ندارد و وقتی حرف از عشق می زد همگان عشق او را باور می کنند  و وقتی از فقر سخن می گفت همه تحت تاثیر قرار می گیرند و یا   در قرمز بیننده را بین دو راهی عشق و جنون قرار می دهد و در پایان فیلم هیچکس از این دو راهی خارج نمی شود.

 اساسا ذات بازی فروتن اینگونه او هر جوری بخواهد تماشاگر را بازی می دهد و هر چه بخواهد بگوید تماشاگر باور می کند و همین باعث شده تماشاگران حرفه ای سینما عاشق کارهای او باشند.

بی شک نگین و بهترین بازی فروتن در شب یلداست جائی که او به تنهائی آنچنان صحنه را پر می کند که هیچکس جای خالی سایر بازیگران را خالی نمی بیند.تماشاگر هیچگاه از دیدن او خسته نمی شود بلکه از تنهائی او لذت می برد.

به نظر شما  آیا براستی کسی در ایران هنر بازی او را دارد؟

 

 

 فیلمشناسی وی به شرح زیر است
,هدف (بهرام كاظمي - 1373)آخرين بندر (حسن هدايت1373  )فاتح (بهرام ري پور - 1374)

ماه و خورشيد (محمدحسين حقيقي - 1375)تماشاخانه (كيومرث پوراحمد - از مجموعه سرنخ، 1375)مرسدس (مسعود كيميايي - 1376)قرمز (فريدون جيراني - 1377)

دوزن (تهمينه ميلاني - 1377)فرياد (مسعود كيميايي - 1377)متولد ماه مهر (احمدرضا درويش - 1378)اعتراض (مسعود كيميايي - 1378)

زير پوست شهر (رخشان بني اعتماد - 1378)رومئو و ژوليت (علي رفيعي - نمايش، 1379)

شب يلدا (كيومرث پوراحمد - 1379)رقص با رويا (محمود كلاري - 1380)بربادرفته (صدرا عبداللهي - 1381)روزهاي بيادماندني (مجموعه تلويزيوني - 1381)ملاقات با طوطي (عليرضا داودنژاد، 1381)روز مهرورزي


کتايون رياحی متولد ۱۳۴۰ و دارای مدرک ليسانس ادبيات و مردم شناسی است.

رياحی فعاليتهای هنری خود را با نويسندگی و خوانندگی قصه برای کودکان آغاز کرد.و برای اولين گام در ۲۶ سالگی در فيلم سينمائی پائيزان رسول صدر عاملی ايفای نقش کرد.رياحی يک سال قبل از آن در سال ۶۵ در فيلم خبرچين به کارگردانی نصرت الله زمرديان و ماريار پرتو بازی کرده بود که بعلت مشکلاتی که برای اکران اين فيلم پيش آمد در سال ۶۶ اکران شد.

بازی در غريبه در سال ۶۶ و آخرين لحظه وكشتی آنجليكا در سال ۶۷ و نيز بازی در فيلمهای آپارتمان شماره 13 و حكايت آن مرد خوشبخت در سال۶۹ و نيز بازی در تماس شيطانی و قافله در سال ۷۱ باعث شد کتايون رياحی به يک بازيگر نسبتا شناخته شده سينما تبديل شود.

رياحی پس از آن با بازی در يک قسمت از مجموعه همسايه ها و نيز مجموعه موفق و پر طرفدار پدر سالار پا به عرصه تلويزيون گذاشت .

فيلمهای ماه مهربان در سال ۷۴ و لاك پشت اثر علی شاه حاتمی در سال ۷۵ جزو آخرين آثار دوره اول بازيگری وی در سينما است.او در همين سال در مجموعه پهلوانان نمی ميرند حسن فتحی ايفای نقش کرد.

رياحی ۵ سال را بعلت مشکلاتی که سينمای ايران با آن مواجه بود از سينما دوری کرد او اين سالها را در تلويزيون سپری كرد و با اين رسانه به اوج شهرت رسيد.خود او در رسانه های مختلف اعلام كرد دليل بازی نكردنش در سينما، نبود فيلمنامه های خوب و جو ستاره سازی در عرصه بازيگری است.او در اين سالها با بازی در مجموعه روزهای زندگی ۷۷ و سپس مجموعه منحصر بفرد پس از باران در سال ۷۹ به اوج شهرت در تلويزيون رسيد.محبوبيتی که مجموعه شب دهم در تکميل آن نقش ويژه ای داشت.

اما رياحی بعد از سالها به سينما بازگشت و در يک بازی منحصر بفرد در شام آخر جيرانی در سال ۸۰ ايفای نقش کرد.رياحی زمانی که به سينما بازگشت با سيمايی تازه از بازيگران زن، و جوی متفاوت نسبت به جو سال های گذشته بازيگری اش، روبرو شد. تغييراتی که باعث کم رنگ شدن خط قرمزها و حساسيت هاروی بازيگران و فيلم ها شده بود.

رياحی در شام آخر در نقش ميهن مشرقی نشانه تفاوتی بود كه دو دهه سينمای ايران را از هم جدا می کرد. جيرانی برای اين نقش انتخابی درست انجام داده بود.رياحی در شام آخر با توجه به نزديك شدن به نقش و همچنين نوع ادای ديالوگ ها از پس اين نقش پيچيده بر آمد و نشان داد كه او پس از سال ها دوری از سينما باز هم می تواند روي پرده سينماها حاضر باشد. رياحی بعد از چند سال در فيلم كارگردانی بازی كرد كه با روحيات زنان آشنايی كامل داشت . بازی و نقش خوب رياحی در اين فيلم باعث شد تا تماشاگران بار ديگر بااو ارتباط برقرار كنند و او را به عنوان يك بازيگر سينمايی بشناسند. کتايون رياحی برای بازی در شام آخر كانديدای جايزه بهترين بازی نقش اول زن از بيستمين جشنواره فيلم فجر شد.

سال ۸۱ جزو پرکارترين سالهای سينمائی رياحی بود. بازی در سه فيلم جائی ديگر-آواز در باران و اين زن حرف نميزند ثابت کرد او در ۴۳ سالگی به يک بازيگر مطرح و محبوب تبديل شده است.

آخرين کار رياحی يعنی اين زن حرف نمی زند از احمد امينی جزو آثار موفق سينمائی اوست.

بدون شک کمتر کسی می تواند در ايران و در سن ۴۳ سالگی و در گذر از روزگار جوانی، هنوز نقش های اول مهمی را برای خودش دست و پا كند.موفقيت و محبوبيتی که رياحی با بازيهای منحصر بفردش موفق به رسيدن به آن شده است.

فيلمشناسی وی به شرح زير است

پاييزان (رسول صدرعاملی - 1366) خبرچين (نصرت الله زمرديان، ماريار پرتو - 1366)

غريبه (رحمان رضايی - 1366) آخرين لحظه (فرخ انصاری بصير - 1367)

كشتی آنجليكا (محمدرضا بزرگ نيا - 1367) آپارتمان شماره 13 (يدالله صمدی - 1369)

حكايت آن مرد خوشبخت (رضا حيدرنژاد - 1369) تماس شيطانی (حسن قلی زاده - 1371)

قافله (مجيد جوانمرد - 1371) همسايه ها (مجموعه تلويزيونی، يك قسمت، 1372)

پدر سالار (اكبر خواجويی - مجموعه، 1373) ماه مهربان (قاسم جعفری - 1374)

پهلوانان نمی ميرند (مجموعه، حسن فتحی - 1375) لاك پشت (علی شاه حاتمی - 1375)

روزهای زندگی (مجموعه، سيروس مقدم - 78/1377) پس از باران (مجموعه، سعيد سلطانی - 79/1378)

شام آخر (فريدون جيرانی - 1380)شب دهم (فيلم/مجموعه، حسن فتحی - 1380)

جايی ديگر (مهدی كرم پور - 1381)آواز در باران (يدالله صمدی - 1381)

اين زن حرف نميزند ( احمد امينی، 1381)


 

مهناز افشار شهرت بر اساس شباهت

مهناز افشار متولد 1356 در تهران است.اولین تجربه او بازی درمجموعه تلویزیونی گمشده در سال 76 بود. مهناز افشار با بازی در شور عشق به اوج شهرت سینمائی رسید.او در این فیلم در کنار بهرام رادان ایفای نقش کرد.شور عشق که در سال 78 اکران شد یک فیلم کاملا درام بود .این فیلم موفق شد! اولین زرشک بلورین منتقدان سینما را کسب کند(زرشک بلورین به بدترین فیلم هر سال اهدا می شود)اما این باعث نشد مهناز افشار معروف و محبوب نشود. چون محبوبیت او نه به بازی او و نه به نوع فیلمهایش بر می گردد بلکه شباهت بی مانندش به فائقه آتشین(گوگوش)بازیگر و خواننده محبوب سالهای پیش ایران باعث شد او گزینه اول انتخاب کارگردانهای علاقه مند به فیلم فارسی باشد.

خانم افشار پیش از شور عشق در فیلمهای دوستان و شیرهای جوان نیز ایفای نقش کرده بود.

هر چند به عقیده بیشتر اهالی سینما مهناز افشار به خاطر ظاهر خود محبوب و معروف شده است اما بازی در فیلم خاکستری را باید نقطه عطف زندگی بازیگری او دانستدر سال 79 و در خاکستری او در کنار بزرگانی همچون افسانه بایگان محمدرضاشریفی نیا و در کنار رامبد شكرابی ، ایفاگر نقش اصلی فیلم بود .فیلمی که سالها به علت موضوع آن در توقیف بود .موضوع خاکستری درباره دختر دانشجوی شهرستانی است که در تهران مشغول تحصیل است.او در ماجرائی عشقی گرفتار پسری می شود که علی رغم قول ازدواجی که به او داده از ازدواج با اومنصرف می شود.موضوعی که باعث توقیف این فیلم شد پرداختن به مقوله دانشجویان شهرستانی و فساد موجود در رابطه دختر و پسرهای دانشجوست که در خاکستری مدعی آن شده است.خاکستری بالاخره با سانسور اکران شد.

مهناز افشار در سال 80 با فیلم نگین و در سال 81 در فیلم شیاد ایفای نقش کرد وی همچنین به طور افتخاری در فیلم ملاقات طوطی ساخته علیرضا داوودنژاد بازی کرده است.

او که به تازگی پدر خود را از دست داده است بازی در فیلم کما به کارگردانی آرش معیریان در کنار محمد گلزار و امین حیائی و بازی در فیلم علی عبدالعلی زاده به نام سیزده گربه روی شیروانی در کنار محمد گلزار و محمد شریفی نیا را امسال در فهرست دارد.

فیلم شناسی وی به شرح زیر است

گمشده (مجموعه تلويزيوني، 1376)دوستان (علي شاه حاتمي، 1377)شيرهاي جوان (محسن محسني نسب، 1378)

شور عشق (نادر مقدس، 1378)خاكستري (مهرداد ميرفلاح، 1379-80)نگين (اصغر هاشمي، 1380)

شياد (قدرت الله صلح ميرزايي، 1381)ملاقات با طوطي (عليرضا داودنژاد، 1381)


هانیه توسلی جذاب و متفاوت

هانیه توسلی متولد 1356 است.او برای اولین بار و در سال 79 با بازی در سریال نسبتا موفق غریبه در مقابل دوربین قرار گرفت.بازی زیبا و معصومانه وی در این سریال باعث شد خیلی سریع محبوب کارگردانهای سینما قرار گیرد.
 

روی جاده نمناک دومين کار توسلی بود که در سال 80 ساخته شد.توسلی در این سال در 3 فیلم دیگر نیز ایفای نقش کرد.شام آخر-اثیری و شبهای روشن نام این آثار است که با استقبال خوبی مواجه شد.

خود خانم توسلی در مورد این فیلمها با هیجان بسیاری صحبت می کند و انتخاب آنها را از روی مطالعه و دقت فراوان در کل کارهائی که به او پیشنهاد شده می داند.
شام آخر ساخته فریدون جیرانی با ارائه یک موضوع جسورانه و استفاده از بازی هانیه توسلی بعنوان ستاره تازه سینما در کنار کتایون ریاحی-آتیلا پسیانی و محمد رضا گلزار توانست یکی از موفق ترین فیلمهای سال 80 در سینمای ایران باشد.توسلی سپس در اثیری ظاهر شد ودر کنار بزرگانی همچون خسرو شکیبائی و امین حیائی ارائه گر یکی از بهترین بازیهای خود بود.خود او از بازی در کنار بازیگر بزرگی مثل خسرو شکیبائی احساس غرور می کند ودر مورد او می گوید:اولين بار كه ايشان را ديدم، آنقدر با من صميمي برخورد كردند كه ترس من كاملاً از بين رفت. سرصحنه‌هايي هم كه با هم بازي داشتيم راهنمايی می‌كردند و خيلی با ايشان راحت بودم.
اما بدترین خاطره توسلی از این نقش به تن داشتن لباس عروسی در صحنه اول فیلم است .او در این مورد می گوید: اصلا بازی در لباس عروسی را دوست ندارم.
جدیدترین فیلمهای توسلی بازی در فیلمهای گاهي به آسمان نگاه كن ساخته كمال تبريزي(۱۳۸۱)وجايي براي زندگي به کارگردانی محمدرضا بزرگ نيادر سال(۱۳۸۲) است.

توسلی در انتخاب فیلمهایش وسواس خاصی دارد خود او در اين مورد می گويد:
بازيگری برای من كاملاً جدی است ولی حاضر نيستم به هر قيمتي باشم و كار كنم. ترجيح می ‌دهم سال‌ها بازی نكنم و اگر كار خوبی پيشنهاد شد كار كنم. تنها چيزی كه برايم مهم است خود نقش است كه ببينم می توانم چيزی به آن اضافه كنم يا نه. به‌هرحال وقتي دو ماه وقت برای كاری می‌گذارم دوست دارم كه چيز زيبايی را خلق كنم.

بازی بسيار زيبا و منحصر بفرد او در شبهای روشن باعث شد همگان او را بهترين کانديد برای گرفتن سيمرغ بلورين نقش اول زن در بيست و يکمين جشنواره فيلم فجر بدانند.اما نيکی کريمی اين عنوان را کسب کرد.

نکته ای که در مورد هانيه توسلی قابل توجه است بازی زيبا و متفاوت اوست.بطوری که نمی توان بازی او را با هيچيک از بازيگران مقايسه کرد

فیلمشناسی وی به شرح زیر است

سریال غریبه(79)روی جاده نمناک(80)شام آخر (فريدون جيراني، 1380)اثيري (محمدعلي سجادي، 1380)شبهاي روشن (فرزاد مؤتمن، 81/1380) گاهي به آسمان نگاه كن (كمال تبريزي، 1381) جايي براي زندگي (محمدرضا بزرگ نيا، 1382)

بزرگترين سوپر استار ايرانی خانم هديه تهرانی

هدیه تهرانی متولد 1351 در تهران است.خانم تهرانی با بازی در فیلم سلطان آقای کیمیائی وارد عرصه بازیگری شد و خیلی زود تبدیل به یکی از سوپر استارهای ایرانی شد.

بسیاری معتقدند وی بزرگترین سوپر استار ایران است. رقم بالای قراردادهای او و فروش بالای فیلمهای او مهر تائید بر گفته این افراد است.
هدیه تهرانی بعد از بازی در سلطان که با فروش بالائی همراه بود با بازی در غریبانه و قرمز به اوج شهرت رسید.
  شوکران_دستهای آلوده و دنیا را باید از دیگر کارهای موفق وی دانست.هر چند که در کارنامه وی کار نا موفق از نظر جذب تماشاگر وجود ندارد.
حس بی تفاوتی و یا بعبارت بهتر بی حسی که در گفتار در فیلمهایش به کار می برد به اعتقاد برخی نقطه قوت و  به اعتقاد بسیاری نقطه ضعف اوست.هر چند که خانم تهرانی منکر این قضیه است و در فیلمهای جدیدش مشخصا سعی در نفی این قضیه کرده است.
نکته جالب دیگر در مورد خانم تهرانی معمای عشقی اوست که همچنان مطلب داغ مجلات سینمائی است.معمائی که به محمد گلزار بازیگر و جزو گروه  موسیقی آرین ختم می شود.    

فيلم شناسی وی به شرح زير است

سلطان (۱۳۷۵) غريبانه (۱۳۷۶)قرمز (۱۳۷۷)شوكران (۱۳۷۷)سياوش (۱۳۷۷) دست هاي آلوده (۱۳۷۸)پارتي (۱۳۷۹)چتري براي دو نفر (۱۳۷۹)آبي (۱۳۷۹)زمانه (۱۳۷۹)كاغذ بي خط (۱۳۸۰)خانه‌اي روي آب (۱۳۸۰)دنيا (۱۳۸۱)آبادان (۱۳۸۱)

 برای ديدن پوسترهای بيشتری از خانم تهرانی به آلبوم عکس  مجله سینما(آلبوم جزيره)مراجعه کنيد



 
نيکي کريمی 
بازيگر توانا و با سابقه ايراني  ;  متولد 1350 در تهران است.او فعاليت هنري  خود را با بازي در تئاترهاي مدرسه اي آغاز كرد و پس از گرفتن ديپلم براي نخستين بار با فيلم وسوسه در سال ۱۳۶۸ جلوي مقابل دوربين قرار گرفت. نخستين حضور جدي اش در سينما، فيلم عروس بود. كريمي تا به حال چند جايزه را از جشنواره هاي بين المللي كسب كرده و كارگرداني فيلم مستند را نيز تجربه كرده است.کريمي در کنار بازيگري  کارترجمه را نيز انجام ميدهد
آنچه در مورد اين بازيگر توانا قابل ذکر است امتناع او از بازي در تلويزيون است خود او معتقد بازيگر سينما نبايد در تلويزيون بازي کند  
 ساير  فيلمهاي خانم کريمي به شرح زير است 


وسوسه(68)عروس(69)سارا(71)ردپاي گرگ(71)پري(73)برج مينو(74)بوي پيراهن يوسف(74) سايه به سايه(75)جهان پهلوان تختي(76)رواني(76)دو زن(77)بازيگر)77(سيب سرخ حوا(77) نسل سوخته(78)دختران انتظار)78(هزاران زن مثل من(79)نيمه پنهان(79)پيش از آنکه بگويم خداحافظ(۸۱) پريد(81)واکنش پنجم(81)

با نگاهی به ليست فيلمهای خانم کريمی به اين نکته پی می بريم که چرا او پر کارترين بازيگر زن بعد از انقلاب است


لیلا حاتمی در خانواده ای کاملا هنری و در سال 1351 متولد شد.پدر وی مرحوم علی حاتمی کارگردان فقید ایران و مادرش رزی خوشکام بازیگر زمان قبل از انقلاب است.
همین خانواده هنری باعث  شد لیلا خیلی زود و در سن  3 سالگی برای اولین بار در مقابل دوربین حاضر شود اولین تجربه او بازی در سریال سلطان صاحبقران در سال 54 بود پس از آن در سریالهای طلاق(56)وهزاردستان(58)وزیر گنبد کبود(61) ایفای نقش کند.وی اولین فیلم سینمائی خود را در سال62 ودر سن 11 سالگی با بازی در کمال الملگ تجربه کرد پس از آن به یک وقفه  8 ساله در سال70 در فیلم سینمائی دلشدگان ایفای نقش کرد.


خانم حاتمی جزو معدود هنرپیشگان ایرانی است که دارای تحصیلات عالیه است.وی دارای فوق دیپلم برق از دانشگاه پلی تکنیک سوئیس است و دو سال نیز در فرانسه در رشته ادبیات مدرن فرانسه تحصیل کرده است.


اما نقطه عطف برای زندگی وی بازی در فیلم لیلا بود.فیلم لیلا لیلا حاتمی را نه تنها در ایران بلکه در دتیا به شهرت رساند.معروفیت بین المللی لیلا باعث شد چهره لیلا در فیلم لیلا در اکثر سایتهای سینمائی دنیا به نمایش در آید و همچنان نقد آن ادامه دارد.اما جنبه مهمتر فیلم لیلا برای لیلا حاتمی ازدواج وی در این فیلم با نقش مقابل خود علی مصفا بود.اتفاقی که خانم حاتمی همیشه از آن به خوبی یاد می کند.

شیدا (77)میکس(78)وآب و آتش(79)از دیگر کارهای وی است که البته هرگز نتوانست محبوبیت لیلا را کسب کند.
حاتمی بعد از 18 سال بار دیگر به تلویزیون آمد و این بار بعنوان یک بازیگر مطرح در سریال کیف انگلیسی (79)ایفای نقش کرد
ایستگاه متروک .مربای شیرین و ارتفاع پست از دیگر کارهای وی است که در پر کارترین سال هنری خود سال 80 درآنها ایفای نقش کرده است.
معصومیت و زیبائی چهره او به همراه بازی با احساس و بچه گانهء اش باعث تبدیل شدن او به یکی از سوپر استارهای ایران شده است.   


 لعيا زنگنه متولد 1344 است متاهل و داراي ليسانس تئاتر از دانشگاه هنر مي باشد
زنگنه فعاليت خود را با تئاترهای دانشجوئی آغاز کرد. بازی در نمايشهای پارانويا، يادگار، خال خالی و نيز  بازی در فيلم كوتاه دانشجويی در كنج تنهايي اولين آثار آماتور  اين دانشجوی رشته هنر بود.
اما نخستين کار جدی و حرفه ای او  در تئاتر، بازي در نمايش  يادگار سال های شن  از علی رفيعی  بود.
اما بدون ترديد بالاترين اتفاق در زندگي هنری زنگنه بازی در مجموعه بی نظير و پر طرفدار در پناه تو بود
در پناه تو ساخته حميد لبخنده در سال 73-74 ساخته شد و در همان سال تبديل به يکی از موفق ترين مجموعه هاي تلويزيوني شد.با اينکه بسياری از قسمتهای اين سريال با سانسور تلويزيون ايران مواجه شد اما ساختار قوی به همراه بازی زيبای بازيگران اين سريال باعث شد تا اين مجموعه به همراه بازيگرانش به اوج شهرت برسند.
پارسا پيروز فر,لعيا زنگنه,حسن جوهرچی,رامين پرچمی از جمله بازيگران موفق اين سريال بودند که در پناه تو در موفقيت های بعدی آنها تاثير غير قابل انکاری داشت.
راز مينا اولين کار سينمائی خانم زنگنه بود که در سال 75 و تحت تاثير شديد سريال در پناه تو اکران شد.محبوبيت مجموعه در پناه تو باعث شد فيلمهائی که با بازی بازيگران اين سريال  همراه بودبا استقبال فراوان  تماشاگران مواجه شود و همين امر سبب شد کارگردانها به اين بازيگران اقبال خوش نشان دهند.بدون شک در آن سالها لعيا  زنگنه جزو محبوبترين بازيگران سينماي ايران بود.
مجموعه  تلويزيوني در قلب من دومين همکاری مشترک لبخنده و زنگنه بود که هيچگاه نتوانست محبوبيت در پناه تو را تکرار کند. تولدی ديگر سومين کار  زنگنه در تلويزيون بود که  با داريوش فرهنگ و در سال ۷۸ ساخته شد.
زنگنه بعد از تولدی ديگر به سينما پيوست و با بازی در فيلمهای شيفته ( 1378)  
تكيه برباد ( 1378)رنگ شب ( 1379) مزاحم ( 1380) و هفت ترانه ( 1380) نام خود را در زمره بازيگران حرفه ای سينما ثبت کرد.

آخرين کار زنگنه فيلم  سينمائی تب بود که به کارگردانی  رضا کريمی در سال ۸۱ ساخته شد.

 لعيا زنگنه که  با بازی در در پناه تو به اوج شهرت و محبوبيت  رسيد  و  ره صد ساله را يک شبه پيمود .هر چند که که در حال حاضر زنگنه محبوبيت سالهای گذشته را ندارد اما بازی خوب و کم نقص  او باعث شده او در حال حاضر جزو بازيگران طراز اول و محبوب کارگردانهای سينمای ايران باشد.

فيلمشناسی وی به شرح زير است

در پناه تو (مجموعه تلويزيونی - حميد لبخنده، 74/1373)

راز مينا (عباس رافعی، 1375)

در قلب من (مجموعه تلويزيونی - حميد لبخنده، 77/1376)

تولدی ديگر (مجموعه تلويزيونی - داريوش فرهنگ، 1378)

شيفته (محمدعلی سجادی، 1378)  

تكيه برباد (داريوش فرهنگ، 1378)رنگ شب (محمدعلی سجادی، 1379)

مزاحم (سيروس الوند، 1380)

باران عشق (مجموعه، احمد امينی، يك قسمت،1380)

هفت ترانه (بهمن زرين پور، 1380)

تب (رضا كريمی، 1381)
 


مهتاب کرامتی متولد 1349 و دارای مدرک کارشناسی میکروبیولوژی است متاهل و همسر او بابک ریاحی پور نوازنده گیتار است.

کرامتی حضوردرعرصه هنر را پس از گذراندن کلاسهای آزاد بازیگری و با نقش هلن در مجموعه مردان آنجلس آغاز کرد.مجموعه تاریخی مردان آنجلس باعث شد کرامتی در سن 28سالگی درعرصه بازیگری مطرح شود.

بازی در مردی از جنس بلور در سال 77 اولین کار سینمائی کرامتی بود.کارگردان این فیلم سعید سهیلی و کرامتی در این فیلم در کنار پورعرب ایفای نقش می کرد.طنز موفق مومیائی3 دومین اثرسینمائی کرامتی بود که با کارگردانی محمد رضا هنرمند در سال 79اکران شد و البته ثابت کرد که کرامتی استعداد بازی در زمینه طنز را ندارد.

مومیائی 3 هرچند فروش بالائی نداشت اما جزو موفق ترین و جسورانه ترین فیلمها درزمان خودش بود. این فیلم , سال پیش با سانسور از تلویزیون پخش شد.

امابه جرات باید گفت موفق ترین فیلم کرامتی مرد بارانی ابواحسن داوودی بود.این فیلم که در سال 78اکران شد باعث شد کرامتی کاندیدای دریافت جایزه از هجدهمین جشنواره فیلم فجر شود.کرامتی در این فیلم در کنار فرامرز قریبیان یک بازیگر فوق العاده بود.

اما نکته جالب توجه درباره نقشهای کرامتی, اصرار بر بازی او در نقشهای پولدار و یا خارجی و یا از خارج بر گشته که علت آن به قد و اندام و چهره او بر میگردد.ظاهر غیر شرقی به همراه قد بلند و اندام کشیده او باعث شده کمتر کسی جرات پیدا کند قالب شکنی کند مگر اینکه با گریم این ویزگیها از بین ببرد.

بازی در فیلم بی آلایش بهشت از آن تو در کنار خانواده داودنژاد سال 79 آخرین فیلم اکران شده سینمائی اوست.

کرامتی پس از آن در مجموعه تلویزیونی مریم مقدس شهریار بحرانی در سال 79 ایفای نقش کرد .مریم مقدس هر چند ابتدا در سینماها اکران شد اما هیچ گاه جزو آثار سینمائی قلمداد نشد.شاید علت آن تقبل کل هزینه سرسام آور این فیلم از طرف تلویزیون بود!!

مهتاب کرامتی در همان سال در اولین مجموعه تلویزیونی ابراهی حاتمی کیا یعنی خاک سرخ ایفای نقش کرد.

کرامتی در این مجموعه با آرایشی متفاوت ظاهر شد تا نه ثروتمند باشد و نه از خارج برگشته!!بازی او در این مجموعه فقط باید توسط ابراهی حاتمی کیا نقد شود که خالق يک دنيا و يک جنگ مجازی در اين فيلم بوده است. دنیای خاک سرخ حاصل تخيلات حاتمی کیا است و هيچگاه برای بیننده قابل حضم نیست. مگر اینکه نام فیلم به افسانه خاک سرخ تغییریابد.

خاک سرخ از یک دنیای واقعی شروع و با گذشت زمان مضمون افسانه ای می یابد.بطوری که به تدريج  فيلم  به  افسانه های چینی نزديک می شود!اگر حاتمی کیا ادعای عدم افسانه بودن این مجموعه را نداشت درآن صورت کرامتی و دیگران بازیگران ای مجموعه در نقشهای خود فوق العاده بوده اند.

کرامتی بعد از3 سال به سینما بازگشت.آخرین کار کرامتی بازی در پر ستاره ترین فیلم چند سال اخیر ایران یعنی ملاقات با طوطی است.نکته جالب و قابل توجه درمورد این فیلم کارگردان آن است که به ساختن فیلمهای ساده و کم خرج کاملا مشهور است.علیرضا داوود نژاد بهد از سالها قصد دارد فیلمی استثنائی را عرضه کند .او که با فیلمهای کم خرج و بی آلایش خود بسیار موفق بود حالا می خواهد این موفقیت را بازیگران حرفه ای بدست آورد.ملاقات با طوطی دومین تجربه مهتاب کرامتی با این کارگردان موفق سینماست.

مهتاب کرامتی که خیلی دیر وارد عرصه هنر شد به خاطر ظاهر خود خیلی زود به شهرت رسید . کرامتی را هرگز نمی توان در ردیف سوپر استارها در سینمای ایران قرار داد اما شخصیت ممتاز او و بازی بی ادعای او در کنار چهره متفاوت او باعث شده یک بازیگر محبوب در سینمای ایران باشد.

فیلمشناسی وی به شرح زیر است

مردان آنجلس (مجموعه - فرج الله سلحشور - 77/1376) مردي از جنس بلور (سعيد سهيلي - 1377)

موميايي 3 (محمدرضا هنرمند - 1378 )مرد باراني (ابوالحسن داودي - 1378)

بهشت از آن تو (عليرضا داودنژاد - 79/1378) مريم مقدس (مجموعه - شهريار بحراني - 1379)

خاك سرخ (مجموعه - ابراهيم حاتمي كيا - 80/1379) ملاقات با طوطي (عليرضا داودنژاد - 1381)


شهاب حسینی متولد 1352 در تهران است. متاهل ودانشجوی انصرافی روانشناسی دانشگاه تهران است

شهاب حسینی فعالیت خود را از گویندگی در رادیو آغاز کرد و اولین بار با مجموعه اكسيژن ودر نقش مجری در سال 77 پا به عرصه تلویزیون گذاشت.

مجموعه جوان و موفق اكسيژن باعث شد شهاب حسینی به یک مجری موفق تبدیل شود بطوری که در سال 78 ضمن مجری گری در مجموعه دوم اكسيژن در برنامه های رنگ صبح ,برپا برپا , با شما و آفتابگردان مجریگری کرد.

ظاهر جذاب و رابطه خودمانی که شهاب حسینی با بیننده برقرار می کندباعث شدخیلی زود یکی از چهره های جذاب تلویزیونی شود

سال 79 سال عجیبی برای این مجری تلویزیون بود بازی در سریال موفق و پر ستاره پس از باران که یکی از موفق ترین سریالهای این چند سال اخیر از نظر جلب مخاطب بود و بازی در فیلم رخساره آن هم در نقش اول مرد در کنار میترا حجار باعث شد خیلی زود همگان سابقه مجریگری او رافراموش کنند و او را بعنوان یک بازیگر بشناسند.او در همین سال آخرین تجربه مجری گری خود را در ویژه برنامه عید فطر تجربه کرد.

شهاب حسینی سال 80 را در تلویزیون سپری کرد .بازی در 2 اپیزود سریال همسفر و بازی در مجموعه پلیس جوان باعث شد وی به یک بازیگر محبوب در تلویزیون باشد.

بازی کم نقص او در پلیس جوان باعث شد وی خیلی زود محبوب کارگردانهای سینما شود هر چند که این مجموعه از نظر محتوا سریال بسیار ضعیفی بود اما از نظر بازی بازیگران یک سریال درجه یک بود.

بازی در سه فیلم سینمائی در سال 81 بیانگر همین واقعیت است.آدمکها و این زن حرف نمی زند و بالاخره بازی در فیلم کاملا زنانهء تهمینه میلانی واکنش پنجم.

شهاب حسینی در واکنش پنجم میلانی در نقش وحید مثل سایر بازیگران مرد این فیلم حق حرف زدن ندارد.در فیلمی که تنها زنها و حاجی(جمشید هاشم پور)حق حرف زدن دارند شهاب حسینی با اینکه در بیشتر صحنه ها حضور دارد اما اندازه 2 دقیقه هم دیالوگ ندارد.                                      

هرچند در این سریال صدای گرم و زیبای شهاب حسینی کمتر شنیده می شود اما اوبدون کلام هم در نقش خود خوب ظاهر می شود.

سودای پرواز از پوران درخشنده آخرین کار شهاب حسینی مجری بازیگر عرصه تلویزیون و سینماست.

گذشته و حال این بازیگر بسیار عجیب و در تاریخ سینمای ایران کم نظیر است هر چند که در چند سال اخیر تغییر عرصه از بازیگری به مجری گری سابقه دارد اما ترقی از مجری گری به بازیگری آن هم تبدیل شدن به یک بازیگر طراز اول در سینما ( که با توجه به قیمت قراردادها و نوع فیلمهائی که او بازی می کند یک ادعای کاملا منطقی است)در این مدت محدود بسیار کم سابقه است.

اما سوالی که همچنان باقی است که آیا شهاب حسینی با توجه به شهرت خود در سینما باز هم به عرصه مجریگری باز خواهد گشت و یا مثل چند سال اخیر با توجه به لذت سینما تمایلی به این کار ندارد؟

فیلمشناسی وی به شرح زیر است

اكسيژن (سري اول، مجري، 1377)رنگ صبح (مجري، 1378)برپا - برپا (مجري، 1378)

با شما (مجري، 1378)آفتابگردان (مجري، 1378)اكسيژن (سري دوم، مجري، 1378)

ويژه برنامه عيد فطر (مجري، 1379)پس از باران (مجموعه، سعيد سلطاني، 1379)

رخساره (امير قويدل، 1379)همسفر (مجموعه تلويزيوني، در دو اپيزود، 1380)

پليس جوان (مجموعه، سروش مقدم، 1380)آدمكها (علي قوي تن، 1381)

واكنش پنجم (تهمينه ميلاني، 1381)اين زن حرف نمي زند (احمد اميني، 1381)

سوداي پرواز (پوران درخشنده، 1382)


 محمد وز ولنتاين) (همايون اسعديان، 1382)


میترا حجار متولد 1355 است او تحصیلات خود را تا دیپلم ریاضی فیزیک ادامه داد.وسپس به مدت 2 سال در کلاسهای کارگردانی بزرگمهر رفیعا شرکت کرد..
اولین تجربه بازیگری وی بازی در نقش دوم در کنار هدیه تهرانی در فیلم غریبانه بود.وی یک سال بعد در سال 77 در فیلم فریاد مسعود کیمیائی ایفای نقش کرد.بازی خوب او در این فیلم باعث شد در متولد ماه مهر در کنار ستاره دیگر سینما محمد رضا فروتن ایفای نقش کرد.متولد ماه مهر که در سال 78 اکران شد باعث شد حجار جایزه بهترین بازیگر زن را از هجدهمین جشنواره فجر دریافت کند.
بازی در فیلم اعتراض دومین تجربه میترا حجار در کنار کیمیائی و فروتن بود.تجربه ای که بار دیگر نشان داد میترا حجار ستاره تازه سینمای ایران است.اعتراض کیمیائی در سال 78 در اوج اعتراضات دانشجوئی اکران شد و با توجه به شرایط آن زمان کیمیائی یکی از بهترین فیلمهای خود را ساخت و حجار در نقش یک عاشق و دانشجوی سیاسی فوق العاده ایفای نقش کرد.بازی در فیلم جنائی شبهای تهران و همچنین فیلم رخساره در سال 79 نشان داد حجار برای بازی در تمام نقشها فوق العادست .بازی در فیلم فوق العاده سگ کشی بهرام بیضائی را نیز باید به کارنامه درخشان میترا حجار اضافه کرد هر چند که او در این فیلم نقش کوتاهی را ایفا کرد..


شاید نقطه تاریک بازیگری او بازی در مجموعه ضعیف پلیس جوان در سال 80 باشد.هر چند که حجار در همان نقش کوتاه خود در تلویزیون هم عالی بود.اما مجمومه مجموعه ء ضعیفی بود.
مزاحم .قارچ سمی و فراری فیلمهای حجار در سال 80 بودند که نشان داد حجار به علت بازی منحصر به فردش کارنامه کارهایش در هیچ سالی خالی نخواهد بود.

میترا حجار سوپراستاری است که در هر نقشی فوق العادست .وی بازیگری خود را با بازی در فیلمهای سیاسی که دارای مضمون عشقی بود آغاز کرد اما در ادامه  در نقشهای متفاوتی ایفای نقش کرد.او به اعتراف همه به علت بازی بی نظیر حسی بهترین گزینه برای فیلمهای عشقی است و به گفته اکثر کارگردانها میترا حجار بهترین گزینه برای فیلمهای بزرگ است.
صورتی.ملاقات با طوطی و جنایت جزو آخرین کارهای اوست که در سال 81 کار کرده است حجار برای بازی در فیلم صورتی کاندید دریافت برترین بازیگر زن از بیست و یکمین جشنواره فیلم فجر شد.

فیلمشناسی وی به شرح زیر است

غريبانه (احمد اميني  1376)-فرياد (مسعود كيميايي - 1377)-متولد ماه مهر (احمدرضا درويش - 1378)
شبهاي تهران (داريوش فرهنگ - 1379)-اعتراض (مسعود كيميايي - 1378)-سگ كشي (بهرام بيضايي - 1379)
رخساره (امير قويدل - 1379)-پليس جوان (مجموعه - سيروس مقدم - 1379/80)-مزاحم (سيروس الوند - 1380)
قارچ سمي (رسول ملاقلي پور - 1380)-فراري (رضا جعفري - 1380)-صورتي (فريدون جيراني - 1381)
ملاقات با طوطي (عليرضا داودنژاد - 1381)-جنايت (محمدعلي سجادي، 1381)
اطلاعا تی در مورد بازیگران دیگر

تحصيلات و تاريخ تولد هنرمندان را بخوانيد:
پگاه آهنگراني: متولد 63 در تهران. تحصيل در رشته موسيقي را رها كرد و به نمايش رو آورد.
لاله اسكندري: متولد 51 در تهران. ليسانس گرافيك
مهناز افشار: متولد 56 در تهران. ديپلم تجربي
ساره آرين: متولد 59 در تهران.ليسانس ميكروبيولوژي.
پژمان بازغي: متولد 53 در تهران. ليسانس صنايع.
عسل بديعي: متولد 56 در تهران.ليسانس تغذيه.
زيبا بروفه: متولد 54 در تهران. ليسانس حقوق قضايي
ماهايا پتروسيان: متولد 48 در تهران. ليسانس تئاتر.
پارسا پيروزفر: متولد 51 در تهران. ليسانس نقاشي.
هانيه توسلي: متولد 58 در همدان.دانشجوي رشته نمايش نامه نويسي.
هديه تهراني: متولد 51 در تهران.ديپلم.
بهناز جعفري: متولد 53 در تهران. ليسانس ادبيات نمايشي.
رامبد جوان: متولد 50 در تهران.ديپلم.
چكامه چمن ماه: متولد 59 در تهران.ديپلم مجسمه سازي.
ليلا حاتمي: متولد 51 در تهران. تحصيل در مهندسي برق و ادبيات مدرن فرانسه را در سوييس نيمه كاره رها كرد.
مجيد حاجي زاده: متولد 58 در تهران.تحصيل در رشته ميكروبيولوژي را رها كرد و هم اكنون تئاتر مي خواند.
ميترا حجار: متولد 55 در تهران.ديپلم.
امين حيايي: متولد 49 در تهران. تحصيل در رشته كامپيوتر را رها كرد.
شهاب حسيني: متولد 52 در تهران. تحصيل در رشته روانشناسي را رها كرد.
شهرام حقيقت دوست: متولد 51. كارشناس رشته تئاتر.
رضا داوود نژاد:متولد 59 در تهران. تحصيل در رشته حقوق را رها كرد.
سام درخشاني: متولد 59 در تهران.تحصيل در رشته نمايش را رها كرد.
بهرام رادان: متولد 58 در تهران. ليسانس مديريت بازرگاني.
حبيب رضايي: متولد 48 در مشهد. ليسانس مديريت بيمارستان.
بهاره رهنما: متولد 52 در تهران.ليسانس ادبيات فارسي و حقوق قضايي.دانشجوي فوق ليسانس در رشته نمايش.
مريلا زارعي: متولد 53 در تهران. ليسانس مهندسي صنايع قضايي.
فقيهه سلطاني: متولد 53 در تهران.ليسانس ادبيات نمايشي.
رامبد شكرآبي: متولد 51 در تهران. ديپلم رياضي.
رضا شفيعي جم: متولد 50 در تهران. ديپلم.
غزل صارمي: متولد 57 در تهران.ديپلم.
ميلاد صدر عاملي: متولد 61. دانشجوي رشته مهندسي نساجي.
امير حسين صديق: متولد 51 در نيشابور. ديپلم بازيگري.
لادن طباطبايي: متولد 49 در تهران.ليسانس بازيگري.
شبنم طلوعي: متولد 50 در تهران. ديپلم.
پرستو صالحي: متولد 56 در تهران. ديپلم.
رزيتا غفاري: متولد 51 در تهران. ليسانس كارگرداني سينما.
شقايق فراهاني: متولد 51 در تهران. ليسانس نقاشي.
گلشيفته فراهاني: متولد 62 در تهران. دانشجوي رشته موسيقي.
نگار فروزنده: متولد 57 در تهران.ديپلم.
حديث فولادوند: متولد 56 در تهران.فوق ديپلم.
علي قربان زاده: متولد 57 در تهران.ديپلم.
شبنم قلي خاني: متولد 56 در تهران. ليسانس رشته تئاتر.
ترانه عليدوستي: متولد 63 در تهران. ديپلم.
مهتاب كرامتي: متولد 50 در تهران. ليسانس ميكروبيولوژي.
نيكي كريمي: متولد 50 در تهران. ديپلم تجربي.
ماني كسراييان: متولد 55 در شيراز. ليسانس بازيگري.
باران كوثري: متولد 64 در تهران. ديپلم موسيقي.
كامبيز كاشفي: متولد 56 در تهران. ديپلم.
محمد رضا گلزار: متولد 54 در تهران.ليسانس مهندسي مكانيك گرايش سيالات.
پوپك گلدره: متولد 50 در تهران. ليسانس روانشناسي.
سروش گودرزي: متولد 53 در تهران. ليسانس كامپوتر.
لادن مستوفي: متولد 51 در شهسوار. ليسانس كارگرداني.
مرجان محتشم: متولد 48 در تهران.
يكتا ناصر:متولد 57 در تهران.ليسانس مهندسي محيط زيست.
آناهيتا همتي: متولد 52 در تهران. ديپلم


کلیه مطالب با ذکر منبع مجاز می باشد

Copyright 2004  All Rights Reserved

بخش های سایت


صحفه اصلی
 قالب های فارسی وبلاگ
بانک نرم افزار   
موسقی ایرانی
 
لینکستان 
 دفترچه مهمان
هنرمندان سینمای ایران
ترفند های ویندوز
جاوا اسکریپت
تبادل بنر
تالار گفتگو
فال حافظ

 

بنر این سایت


 
 

جستجو

 

 

iran.us.tt   

www 

 

Web Master: javad salehnia

نظرات خود را بوسیله ایمیل برایمان بفرسید  باتشکر فراوان


 















;